Brukerrettigheter
Sletting av konto og data
Sist oppdatert: 15. juni 2026
Du kan be om sletting av Microwave Pie-kontoen, Blackcap-kontoen, brukerprofilen og personopplysninger som med rimelighet er knyttet til kontoen din. Denne siden forklarer hvordan du sletter kontoen inne i Blackcap og hvordan du kontakter oss for hjelp.
Slik sletter du kontoen din i Blackcap
- Logg på Blackcap-kontoen din.
- Åpne Konto siden.
- Gå til Livssyklus -delen.
- Skriv delete i bekreftelsesfeltet.
- Trykk på knappen for kontosletting for å sende inn sletteforespørselen.
Tidsplan for sletting og angrefrist
Kontosletting behandles vanligvis innen 24 til 48 timer. Denne forsinkelsen gir oss et kort vindu til å bekrefte forespørselen, fullføre systemopprydding og tillate omgjøring hvis du sendte inn forespørselen ved en feil.
I det første behandlingsvinduet kan du kanskje angre eller stoppe slettingen ved å kontakte oss på hello@microwavepie.com. Etter 24 timer, eller etter at du ber oss fremskynde slettingen, er kontoen sannsynligvis permanent slettet og kan kanskje ikke gjenopprettes. Da må du opprette en ny konto for å bruke tjenesten igjen.
Trenger du raskere sletting?
For å be oss fremskynde en forespørsel om kontosletting, send e-post til hello@microwavepie.com fra e-postadressen som er knyttet til kontoen din. Ta med produktnavn, kontoens e-postadresse og eventuell tredjeparts innloggingsleverandør du brukte, for eksempel Microsoft, Google, GitHub, Facebook, LinkedIn, X eller Apple.
Hvis du ikke kan logge på
Hvis du ikke får tilgang til kontoen din, kan du fortsatt be om sletting av konto eller data ved å bruke kontaktskjemaet eller sende e-post til hello@microwavepie.com. Vi kan be om opplysninger for å bekrefte identiteten din før vi sletter kontoinformasjon.
Hva skjer etter sletting
Etter at sletteforespørselen er behandlet, sletter eller avidentifiserer vi personopplysninger som med rimelighet er knyttet til kontoen eller brukerprofilen din, med mindre vi må beholde enkelte opplysninger av juridiske, sikkerhetsmessige, svindelforebyggende, feilsøkings-, regnskaps- eller legitime forretningsarkivgrunner.
Sletting kan fjerne eller påvirke tilgangen til lagrede innstillinger, oppskrifter, måltidsplaner, påloggingshistorikk, tilkoblede leverandører, kontoinnstillinger og annet kontorelatert innhold.
Din rett til å be om sletting
Avhengig av hvor du bor, kan personvernlover gi deg rett til å be om sletting av personopplysninger vi har samlet om deg. Vi gjennomgår sletteforespørsler og svarer slik gjeldende lov krever. Hvis vi ikke kan fullføre hele eller deler av en forespørsel, forklarer vi hvorfor når det er relevant.
Leverandører for sosial innlogging
Hvis du brukte Facebook Login, X, GitHub, LinkedIn, Microsoft, Google, Apple eller en annen innloggingsleverandør for å få tilgang til en Microwave Pie- eller Blackcap-konto, kan du også administrere forbindelsen i leverandørens egne kontoinnstillinger. Hvis du fjerner apptilgang hos en leverandør, kan det stoppe fremtidig deling fra den leverandøren, men det sletter ikke nødvendigvis automatisk informasjon som allerede er lagret i Microwave Pie eller Blackcap. For å slette kontodata for Microwave Pie eller Blackcap følger du sletteinstruksjonene ovenfor eller kontakter oss for hjelp.
Spørsmål
Hvis du har spørsmål om kontosletting, datasletting eller personvernrettigheter, kan du kontakte oss via kontaktskjemaet eller send e-post til hello@microwavepie.com.