Δικαιώματα χρήστη
Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων
Τελευταία ενημέρωση: 15 Ιουνίου 2026
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας Microwave Pie, του λογαριασμού Blackcap, του προφίλ χρήστη και των προσωπικών δεδομένων που συνδέονται εύλογα με τον λογαριασμό σας. Αυτή η σελίδα εξηγεί πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας μέσα από το Blackcap και πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας για βοήθεια.
Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Blackcap
- Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Blackcap.
- Ανοίξτε τη Λογαριασμός σελίδα.
- Μεταβείτε στην ενότητα Κύκλος ζωής.
- Πληκτρολογήστε delete στο πεδίο επιβεβαίωσης.
- Πατήστε το κουμπί διαγραφής λογαριασμού για να υποβάλετε το αίτημα διαγραφής.
Χρονοδιάγραμμα διαγραφής και παράθυρο αναστροφής
Η διαγραφή λογαριασμού συνήθως ολοκληρώνεται εντός 24 έως 48 ώρες. Αυτή η καθυστέρηση μας δίνει ένα σύντομο περιθώριο για να επαληθεύσουμε το αίτημα, να ολοκληρώσουμε την εκκαθάριση του συστήματος και να επιτρέψουμε αναστροφή αν υποβάλατε το αίτημα κατά λάθος.
Κατά το αρχικό παράθυρο επεξεργασίας, μπορεί να μπορείτε να αναστρέψετε ή να σταματήσετε τη διαγραφή επικοινωνώντας μαζί μας στο hello@microwavepie.com. Μετά από 24 ώρες ή αφού μας ζητήσετε να επισπεύσουμε τη διαγραφή, ο λογαριασμός πιθανότατα θα έχει διαγραφεί οριστικά και ενδέχεται να μην είναι ανακτήσιμος. Αν συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε ξανά την υπηρεσία.
Χρειάζεστε ταχύτερη επεξεργασία της διαγραφής;
Για να ζητήσετε να επισπεύσουμε ένα αίτημα διαγραφής λογαριασμού, στείλτε email στο hello@microwavepie.com από τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας. Συμπεριλάβετε το όνομα προϊόντος, το email του λογαριασμού και οποιονδήποτε τρίτο πάροχο σύνδεσης χρησιμοποιήσατε, όπως Microsoft, Google, GitHub, Facebook, LinkedIn, X ή Apple.
Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε
Αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας, μπορείτε παρ' όλα αυτά να ζητήσετε διαγραφή λογαριασμού ή δεδομένων χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας ή στέλνοντας email στο hello@microwavepie.com. Μπορεί να ζητήσουμε πληροφορίες για να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας πριν διαγράψουμε στοιχεία λογαριασμού.
Τι συμβαίνει μετά τη διαγραφή
Αφού επεξεργαστεί το αίτημα διαγραφής σας, θα διαγράψουμε ή θα αποταυτοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες που συνδέονται εύλογα με τον λογαριασμό ή το προφίλ σας, εκτός αν χρειάζεται να διατηρήσουμε ορισμένες πληροφορίες για νομικούς λόγους, ασφάλεια, πρόληψη απάτης, αντιμετώπιση προβλημάτων, λογιστική ή νόμιμη τήρηση επιχειρηματικών αρχείων.
Η διαγραφή μπορεί να αφαιρέσει ή να επηρεάσει την πρόσβαση σε αποθηκευμένες ρυθμίσεις, συνταγές, πλάνα γευμάτων, ιστορικό σύνδεσης, συνδεδεμένους παρόχους, προτιμήσεις λογαριασμού και άλλο περιεχόμενο που σχετίζεται με τον λογαριασμό.
Το δικαίωμά σας να ζητήσετε διαγραφή
Ανάλογα με το πού ζείτε, η νομοθεσία περί απορρήτου μπορεί να σας δίνει το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή προσωπικών πληροφοριών που έχουμε συλλέξει για εσάς. Θα εξετάσουμε τα αιτήματα διαγραφής και θα απαντήσουμε όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία. Αν δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε όλο ή μέρος ενός αιτήματος, θα εξηγήσουμε τον λόγο όταν είναι σκόπιμο.
Πάροχοι κοινωνικής σύνδεσης
Αν χρησιμοποιήσατε Facebook Login, X, GitHub, LinkedIn, Microsoft, Google, Apple ή άλλο πάροχο σύνδεσης για πρόσβαση σε λογαριασμό Microwave Pie ή Blackcap, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε αυτή τη σύνδεση από τις ρυθμίσεις λογαριασμού του παρόχου. Η αφαίρεση πρόσβασης της εφαρμογής από έναν πάροχο μπορεί να σταματήσει μελλοντική κοινοποίηση από αυτόν, αλλά ίσως να μη διαγράψει αυτόματα πληροφορίες που έχουν ήδη αποθηκευτεί στο Microwave Pie ή το Blackcap. Για να διαγράψετε τα δεδομένα του λογαριασμού σας Microwave Pie ή Blackcap, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα διαγραφής ή επικοινωνήστε μαζί μας για βοήθεια.
Ερωτήσεις
Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με διαγραφή λογαριασμού, διαγραφή δεδομένων ή δικαιώματα απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε email στο hello@microwavepie.com.