Microwave Pie
Blackcap Softwarelevering Kontakt E-mailpræferencer Privatliv Vilkår Slet konto

Brugerrettigheder

Sletning af konto og data

Senest opdateret: 15. juni 2026

Du kan anmode om sletning af din Microwave Pie-konto, Blackcap-konto, brugerprofil og personoplysninger, der med rimelighed er knyttet til din konto. Denne side forklarer, hvordan du sletter din konto inde i Blackcap, og hvordan du kontakter os for hjælp.

Sådan sletter du din konto i Blackcap

  1. Log ind på din Blackcap-konto.
  2. Åbn Konto siden.
  3. Gå til Livscyklus afsnittet.
  4. Skriv delete i bekræftelsesfeltet.
  5. Tryk på knappen til kontosletning for at indsende sletteanmodningen.

Tidsplan for sletning og mulighed for fortrydelse

Kontosletning behandles normalt inden for 24 til 48 timer. Denne forsinkelse giver os et kort vindue til at bekræfte anmodningen, gennemføre systemoprydning og gøre det muligt at fortryde, hvis du sendte anmodningen ved en fejl.

I den indledende behandlingsperiode kan du muligvis fortryde eller stoppe sletningen ved at kontakte os på hello@microwavepie.com. Efter 24 timer, eller hvis du beder os om at fremskynde sletningen, vil kontoen sandsynligvis blive slettet permanent og kan muligvis ikke gendannes. I så fald skal du oprette en ny konto for at bruge tjenesten igen.

Har du brug for hurtigere sletning?

Hvis du vil bede os om at fremskynde en anmodning om kontosletning, skal du sende en e-mail til hello@microwavepie.com fra den e-mailadresse, der er knyttet til din konto. Medtag produktnavn, kontoens e-mailadresse og den eventuelle tredjepartsudbyder, du brugte til login, f.eks. Microsoft, Google, GitHub, Facebook, LinkedIn, X eller Apple.

Hvis du ikke kan logge ind

Hvis du ikke kan få adgang til din konto, kan du stadig anmode om sletning af konto eller data ved at bruge kontaktformularen eller ved at sende en e-mail til hello@microwavepie.com. Vi kan bede om oplysninger for at bekræfte din identitet, før vi sletter kontooplysninger.

Åbn kontaktformularen

Hvad sker der efter sletning

Når din sletteanmodning er behandlet, sletter eller afidentificerer vi personoplysninger, der med rimelighed er knyttet til din konto eller brugerprofil, medmindre vi er nødt til at beholde visse oplysninger af juridiske, sikkerhedsmæssige, bedrageriforebyggende, fejlfindingsmæssige, regnskabsmæssige eller legitime forretningsmæssige grunde.

Sletning kan fjerne eller påvirke gemte indstillinger, opskrifter, måltidsplaner, loginhistorik, tilknyttede udbydere, kontoindstillinger og andet kontorelateret indhold.

Din ret til at anmode om sletning

Afhængigt af hvor du bor, kan privatlivslovgivningen give dig ret til at anmode om sletning af personoplysninger, vi har indsamlet om dig. Vi gennemgår sletteanmodninger og svarer som krævet af gældende lovgivning. Hvis vi ikke kan gennemføre hele eller dele af en anmodning, forklarer vi hvorfor, når det er relevant.

Udbydere af socialt login

Hvis du brugte Facebook Login, X, GitHub, LinkedIn, Microsoft, Google, Apple eller en anden loginudbyder til at få adgang til en Microwave Pie- eller Blackcap-konto, kan du også administrere forbindelsen via udbyderens egne kontoindstillinger. Fjernelse af appadgang hos en udbyder kan stoppe fremtidig deling fra udbyderen, men sletter ikke nødvendigvis automatisk oplysninger, der allerede er gemt i Microwave Pie eller Blackcap. Følg sletningstrinene ovenfor eller kontakt os for hjælp, hvis du vil slette dine Microwave Pie- eller Blackcap-kontodata.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om kontosletning, datasletning eller privatlivsrettigheder, kan du kontakte os via kontaktformularen eller via e-mail til hello@microwavepie.com.

© 2026 Microwave Pie. Hverdagsværktøjer, serveret lune.

Softwarelevering•Kontakt•E-mailpræferencer•Privatlivspolitik•Servicevilkår•Sletning af konto og data